perjantai 15. helmikuuta 2013

Madeiralle

Juu eli tämä neiti lähtee ensimaanantaina madeiralle. Jei! Siellä ollaan sitten kaksi viikkoa, joten ette näe minua sinä aikana! Nukkeja ei saa ottaa mukaan *mutinaa* joten en voi ottaa ihania nukkekuvia :( Mutta pääsen shoppailemaan kaikennäköisiin putiikkeihin, joista saattaa löytyä vaikka mitä kivaa pikku tavaraa, joten.. ehkä löytyy jotain mukavaa, ehkäpä...

APUA! Lupasin juhlapostauksen heti kun tulee viisitoista lukijaa, ja nytten on 14.. ja ylläpito näyttää kuuttatoista, onko täällä piilolukijoita? :o Kuitenkin... Oi kiitos kiitos! Ihanaa kun joku viitsii lukea, vaikka olenkin hirveän epäaktiivinen. Koulu vaan vie aikaa, ja jotenkin ollut vähän ärsyttävää kuvata, kun sisällä saa niin tylsiä kuvia aina vaan, ja ulkona on kylmä... hrrrr. Lisäksi ne obitsut puuttuvat neidoilta... Ja kuvatarina tulee kun saan uuden nuken. Viimeistään. Mutta äidin rahatilanne on huono (selviää hengissä) isä ei ostele nukkeja, ja niin... eikä äiti halua että käytän kaikki rahani nukkeihin. OLen miettinyt nukkerahaston perustamista. Niin että kaikki rahat mitä saan, jaan puoliksi. Puolet omiin rahoihin, puolet nukkerahoihin, sitten jää rahaa kaikkeen muuhunkin. Inhoan shoppailua, mutta kun pääsen johonkin mukavaan kauppaan (kuten askarteluliikkeeseen) on ihan pakko ostaa kaikki ne ihanat tavarat ja LUONNOSTELULEHTIÖT! *hullu piirtäjä* Mutta niin niin.... katsotaan, kyllä minä jotain kuvia näpsin sieltä lomalta, vaikkei nukkeja nyt olekkaan mukana. Mutta hyvää (myöhäistä) ystävänpäivää ja kaikkea, ja pahoittelen kuvien puuttumista.

1 kommentti:

  1. Oi,mäkin rakastan piirtämistä(ja muutenkin paperin sottaamista maalilla tai hiilellä).
    Obitsun puuttuminen on kyllä ikävä juttu.Ja se nukkerahaston perustaminen voisi olla fiksua(itelläni on Pariisi-rahasto),koska silloin jää kaikkeen muuhunkin rahaa,mutta myös nukkeihin.Mulla ylläpito näyttää kymmentä lukijaa ja muuten niitä on 9,kummallista.
    Hyvää matkaa!

    VastaaPoista