sunnuntai 2. joulukuuta 2012

:(

Olen pahoillani, olen ihan hirveänlkauhean paha postaaja :( Ei ole nuketuttanut, lisäksi kuvaaminen ei ole kivaa, kun kaikella vaivalla otetut kuvat ovat niin huonoa laatua että. En ole löytänyt sitä johtohommelia, eikä kaverinikaan. Ihan syvältä >.< Lisäksi pullariin on tullut joku bugi, enkä pääse forkalle. Tänään meninn kuvailemaan, mutta sitten Angelyn toinen käsi irtosi ja katosi jonnekkin lumihankeen. Jouduin siten ottamaan Marien stock-kropasta käden neidille. Pitää vain odottaa, että saan sen obitsun laitettua. Ehkä se käsi löytyy sitten keväällä... tai sitten ei. No kyllä näin pärjäillään.

 En saa uutta nukkea jouluksi, sillä äidillä on raha-asiat vähän niin näin, ja isä ei ikinä käyttäisi niin paljon rahaa nukkeen. Joten, saan EHKÄ syntymäpäivälahjaksi seuraavan. Toivon myös Angelylle peruukkia, koska nykyinen on niin kökkö. >.< Itselläni ei tällä hetkellä ole rahaa uuteen nukkeen, mutta ehkä joulun jälkeen, jos saan rahaa enkä mitään typeriä prinsessa-tarrakirjoja. Sain semmoisen viimevuonna lahjaksi. Kyllä nauroin sen jälkeen kyyneleet silmissä. Varmaan veli osti sen vitsillä. Voin kuvitella...
 
 Ääh, toivon nyt sitä peruukkia, ettei neiti joudu vanhassa tallustelemaan :( Samalla voisin vaihtaa obitsun, ja peruukin, samalla vaivalla kaikki, sillä välillä olen ihan hirvittävän laiska ihminen. Inhoan kylmää, joten talvella taitaa olla luvassa PALJON sisäkuvia, olen pahoillani :/ Sain kyllä kuvattua 2 huonolaatuista kuvaa ulkona, mutta sitten se pahuksen kirottu käsi katosi. Haluan käden takaisin! Mutta ei sitä sieltä lumen seasta enää löydy, itsekkin upposin sinne lumeen polviani myöten. Ei tee mieli kuvata sellaisissa olosuhteissa. Toivottavasti joku päivä pasitaa vähän aurinko, silloin voisin kuvailla. Muta huomenna tai ylihuomenna ei mitään ulkokuvia tule, sillä pääsen neljältä koulusta, jolloin on jo pimeää. Saatan postata muutaman sisäkuvan. Tai hetkinen! Voisin postailla jotain ikivanhoja kuvia, silloin kun Marie tuli ja Angely kanssa. Minulla on nimittäin pakettikuvia molemmista. :) Mitäs sanotte? Haluatteko nähdä pakettikuvat neidoista? Niitä olisi helppo saada, ei hirveää vaivaakaan.

Jaa, jottei tämä postaus olisi aivan tyhjä, kerron nukkesuunnitelmistani.... tai sitten en. Se onkin yllätys, kuka tulee seuraavaksi. Annan vinkin. Löytyy mollamanian ennakkotilattavista, ja on Taeyang  ;) Kuka arvaa oikein?



Yritän saada huomenna jonkinlaisen kuvapostauksen, mutta en tiedä, tuleeko enempää kuin kolme kuvaa, tosiaankin, pääsen neljältä koulusta, eikä silloin paljoa jaksa postailla.

Luv: Megi & dolls

5 kommenttia:

  1. 1.Repesin tälle ...mutta sitten se pahuksen kirottu käsi katosi. Haluan käden takaisin!
    2.Sun postaukset on aina ihanan pitkiä!
    3.Sun viimesimmät postaukset on ollu aika negatiivisia.Ajattele hyviä asioita ja yritä laittaa jotain positiivista,silloin moni voisi kommentoidaa enemmän.
    4.Tosin ymmärrän kyllä,neljään,mäkin pääsen myöhäsimpään kolmelta ja sekin on raskasta,tosin oon kutosella.
    mespouppees.blogspot.com,oletko jo liittynyt ja kommentoinut?

    VastaaPoista
  2. Todella harmi, että kaikkea tätä... Äääh, oon über väsyny, en jaksa kommeta enempää, anteeks xd

    VastaaPoista
  3. April// hyviä kommentteja :) Joo, nyt vaan on viimeaikoina ollut niin raskasta koulussa, ettei kauhian optimistiselta kuulosta... tänäänkin kun tulin koulusta, oli jo pimeää... huomenna psen kahdelta, joten jotain saattaapi tulla, jos jaksan tuolla lumessa rämpiä (nimittäin siellä on polviin asti lunta >.<

    Islandi// no kiitos kuitenkin että kommentoit. Nostaa mieltä kun saa kommentteja. :) Tietää että joku lukee :D

    VastaaPoista
  4. http://www.tarvikekauppa.com/index.php?cPath=86_89&osCsid=bad66481e711bfee06a052060530ad6f

    Tuosta kaupasta voitte ostaa puuttuvat kameran johdot. Kannattaa pitää kameraan liittyvät jutut tallessa tai ette tule saamaan parempaa kameraa jatkossa. Mulla on kaapissa oma nurkka kameralle ja kaikelle tavaralle joita tarvitsen. Suosittelen teillekin omaa paikkaa niin löydätte kaiken mitä tarviitte, just sillon kun haluatte niiden löytyvän :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitäis kertoa tuo äidille. Sehän lainasi kameraani ja niitä osia, mutta sain vain kameran takaisin >:( Se saa ostaa uuden johdon.

      Kiitos vinkeistä :)

      Poista