keskiviikko 26. joulukuuta 2012

o.o

Ihme että blogillani on lukijoita, kun en ole mitään kunnollista postaillut pitkään aikaan! Yritän saada jotain aikaiseksi, mutta näyttää siltä, että kunnonpostauksia on EHKÄ tulossa ensivuonna. Olen oikeasti pahoillani, mutta kännykällä ei tee mieli kuvailla, pitäisi viedä äidin kamera, mutta sitten pelkään ihan hirveästi, että rikon sen. Ja kuvausinto on laskussa, kameran ja hämärän takia. Täällä sataa lunta päivisin niin kovasti, ettei tee mieli mennä ulos, tai sitten on pimeä. Kaavailin juuri given uppia mutta pitää katsoa jotain järkevää luovutettavaa ennenkuin sellaista teen. Olen vaan niin äärettömän laiska ihminen. Mutta nyt odotellaan niitä kaulatappeja kun veljeni lupasi katkaista ne noilla työkoneilla, mutta katsotaan nyt miten se viitsii. Katson jos saan äidin kameran käyttöön, niin saattaapi olla että tulee jokin kiVa postaus tässä.

 NYT OLEN ILOINEN! Sain 300€ joululahjaksi, joten nukkea on tulossa, mutta tilaan ainoastaan mollamaniasta, joten pitää odottaa tammikuuhun, sitten ompi herra tulossa (jos äiti antaa) sekä Angelylle peruukki ja lisäkäsiä :) Ehkä jotkin kengät Angelylle, en pidä niistä kamalista muovisista stockeista. Katsotaan nyt miten rahat riittää. Pitää miettiä jos joskus saisin kunnon kameran... ähh, ehkä se minun pikkukameran johtopohto löytyy vielä jostakin.


 Sain luvan äidiltä käyttää tämän kameraa, joten huomenna on ehkä luvassa jokin mukava postaus, nyt kun täällä on niin pimeää, niin hirveen pimeää, etten kuvia oikein saa kuvattua. LUPAAN että pian tulee muutakin kuin tämmöisiä kuvattomia postauksia. Y-R-I-T-Ä-N parhaani mukaan. Jos huomenna tulee jotain vieraita, niinkuin yleensä, en saa sitä postausta huomiseksikaan. Mutta teen mahdollisimman nopeasti jotain, mietin tänään mitä teen, ja huomenna toteutan. :)

4 kommenttia:

  1. Jeij, kunnon postaus tulossa ehkä > w <

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä odotellessa. Toivotaan, että Japsu (veljeni ihana lempinimi <3) saa ne kaulatapit laitettua, niin saan molemmille neitosille obitsut, ja sitten että tammikuu tulee nopeasti, että saan tilattua sen herran sieltä mollamaniasta. Mulla on niin hyvät ideat, tiedän nyt mitkä nuket haluan. Olen kaavaillut juonia aika pitkälle, mutta tarvitsen nukkeja lisää, mikä hidastaa sitä juonta, joten pitääpi keksiä jotain siihen väliin ja... (pälä pälä)

      Mutta suunnitelmissa = Kaksi taeyangia ja yksi pullip, niin juoni pääsisi sillätavalla nätisti eteenpäin, mutta kun vanhemmat eivät ymmärrä tätä harrastusta...

      Kukaan ei vielä ymmärtämnyt että olen puhelias ihminen ^^ Kiitos kommentista~

      Poista
  2. Given up? Meinaat varmaan Give away:tä. Mut joo, toivottavasti sun tilantees paranee pia.

    VastaaPoista
  3. Juuri sitä! Jotenkin sekoitin ne, en ole nukkunut kovin hyvin, väsyttää nytkin ^^'

    VastaaPoista