sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Herääminen



Ennenkuin säikähdätte, en ole mitenkään kiinnittänyt noita tuohon, nuo ovat timantteja joissa on tarra, ja ne pysyvät siinä, mutteivat jätä mitään jälkeä tuohon! Ja ne saa pois, joten ei hätää. Oon kyllä miettinyt, jos jättäisin vain noi pysyvästi tuohon, mitä mieltä olette? Ne sopii aika hyvin ^^ Minun mielestäni.








Käytin näitä myös korvakoruina, ei jää jälkiä. On kätevää jos pelkää porata niitä reikiä nukkeen :)

Tässä on näitä timantteja :)


Kuten näette, ne saa pois, eikä mitään jälkeä jäänyt.


Mitä mieltä olitte kuvista? Olivatko riittävän hyviä? Ja mitä mieltä olette noista "lävistyksistä" vaikkei ne oikeita ookkaan, mielestäni nuo kasvoissa olleet timantit olivat aika söpöt :) Eikä tosiaan jäänyt yhtään mitään jälkeä, vaikka Angelylla on ollut sellaiset helmet korvissa jo vaikka kuinka kauan. Minusta ne sopivat, olen testannut niitä ensin takaraivoon, missä ei jäljet näy, eikä niistä sitten mitään jäänytkään, huono puoloi, on, etteivät ne välttämättä pysy kauhean hyvin, mutta uusia saa kaupasta, ja ne voi aina ottaa pois jos tulee katumapäälle. Ostin noita "timantteja" sinellistä kortteja varten, ja kerran huomasin nuken ja ne, joten kokeilin, ja iihan hyvinhän ne käyvät.
 Tammikuussa tilaan ainakin Angelylle peruukin, ehkä tulee joku herrakin sieltä, katsotaan katsotaan...

Ps. Teen juhlapostauksen kun tulee 15 lukijaa :))

8 kommenttia:

  1. Aika hauska paikka, niin monilla on suun seutuvilla noita. Jos päädyt laittamaan liimalla, eiköhän sen liiman saa liotettua vaikka lämpimään veteen kastetulla tops-puikolla pois.

    Bloody Red Hood on yksi lemppari Pullipeista. Oma Bloody on kanssa stock keholla. Ainut muutos itä oon tehny on peruukin vaihto ja huulista korjailin halvennutta kiiltoa glossilla. Jotenki päällys oli lohjennut mutta itse huulimeikki ei.

    VastaaPoista
  2. Ihan pidän tuosta kohdasta. Toisaalta kulmakorukin voisi olla ihan nätti, pitää miettiä :)


    Mites se nyt silleen halkes? O.O toivottavasti ei mulle koskaan käy noin, meikkiin en nimittäin luultavasti uskalla koskea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään hajua miten näin pääs käymään. Katsoessa silmillä en nähny mitään erilaista mut kuvia kun muokkailin, huomasin zoomatessa et nyt puuttuu päällyksestä pala. Nukke ei oo ikinä kaatunu eikä käsitelty rajusti. Ehkä huonoa onnea. Uudella glossikerroksella kuitenkin toimii jälleen :).

      Poista
  3. Kivoja nuo timantit. Mietiskelinkin tässä, että mistäs niitä voisi saada?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin niitä Jumbon Sinellistä. Niitä oli myös helmiä, ja muita timantteja, suosittelen. Luultavasti niitä saa muistakin askarteluliikkeistä, mutta itse ostin sinellistä ^^

      Poista
  4. Ihanaia lävistyksiä : ) Mun kahella nukella on kans läväreitä, toisella vaan korvikset, toisella taas naamassa kaks, ja toisessa korvassa kaks, toisessa yks.

    Kivoja kuvia kans~

    VastaaPoista
  5. En ole saanut tilattua peruukkia, veljeni ei ole laittanut obitsun kaulatappeja, joten joten... olen pahoillani, en ole saanut postausta aikaiseksi, kuvasin yhden kaverini kanssa kuvatarinan, mutta jotenkin se.. en tiedä, huomasin jälkikäteen laadun olevan aika huono, joten katsotaan, julkaisenko ollenkaan. Siis kaverini blogin pistän tähän viestiin ihan juuri, hän otti pari kuvaa Mariesta ja Angelysta Jotka löytyvät blogista.

    jenskunnukkeilut.blogspot.fi

    VastaaPoista